CONTACT

CONTACT

Voor vragen over je ticket of het verloop van de avond kan je terecht bij onze FAQ. Als je je antwoord niet kan vinden of een andere vraag hebt, kan je ons een berichtje sturen via het onderstaande formulier. Ons team zal je met veel plezier een antwoord bieden. 

  FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

  * Staat mijn ticket op naam?

  Neen>  Je naam en voornaam staan wel op je ticket, maar je kan je ticket zeker doorgeven aan iemand anders. Er is geen identiteitscontrole aan de ingang.

  * Is mijn ticket terugbetaalbaar of inwisselbaar?

  Neen> We kunnen helaas je ticket niet terugbetalen. Als je niet op de voorstelling aanwezig kan zijn, mag je je ticket doorverkopen. Als je een ticket hebt gekocht voor de verkeerde stad, kan je ons contacteren via het onderstaande formulier.

  * Zijn de films ondertiteld ?

  Ja> De buitenlandse films worden bij de originele versies ondertiteld.

  * Ik kan mijn bestelling niet afronden, hoe moet ik betalen?

  Als je een foutmelding krijgt bij de betaling, is er geen geld van je rekening afgenomen. We raden aan om 24 uur te wachten en dan opnieuw te proberen met een andere bankkaart of een andere webbrowser. Sommige instellingen zijn geblokkeerd door onze bankprovider en zijn buiten onze verantwoordelijkheid. 

  * Is er een pauze voorzien?

  Ja> Er is een pauze voorzien van 15-20 minuten.

  * Zijn de plaatsten genummerd?

  Neen> Je kan vrij je stoel kiezen, wie eerst aankomt, heeft dus de beste keuze. Het uur waarop de deuren openen staat op je ticket vermeld. 

  * Kan ik nog binnenkomen als de film al begonnen is?

  Ja> Als je te laat bent, kan je de zaal nog binnengaan. Gelieve dit discreet te doen zodat je de andere kijkers niet stoort.

  * Mag ik een versnapering meebrengen in de zaal?

  Neen> De regel geldt dat eten verboden is in de zaal, maar je mag wel water drinken. Afhankelijk van de stad kan je een hapje of drankje eten in de buurt. Er kunnen lange wachtrijen zijn wanneer er heel wat bezoekers zijn, dus kom zeker op tijd.

  Thanks! The message has been sent.

  Le Festival du Film de Montagne