ONS VERHAAL

ONS VERHAAL

Mountains on Stage, een fantastisch verhaal!

Alles begint bij een ontmoeting met Yves Exbrayat, de gekende organisator van het festival ‘Les Recontres du Cinéma de Montagne de Grenoble’ een filmfestival in Grenoble voor liefhebbers van de bergen. Meer dan 3000 bezoekers per avond komen er samen om vijf dagen lang te genieten van alles wat met de bergen te maken heeft. 


Cyril en Manon, jonge afgestudeerden, vallen meteen voor de vele charmes van het festival. Enthousiast starten ze hun eigen initiatief dicht bij huis: in Parijs. Ze importeren het succesconcept dat al 15 jaar hoge toppen scheert in Grenoble: voorstellingen van inspirerende bergfilms, gevolgd door een optreden van de hoofdrolspelers om ideeën en gedachten uit te wisselen.


De eerste editie kon het publiek bekoren in maart 2013. Sindsdien zijn al heel wat grote Franse steden aan bod gekomen. En er komen er nog heel wat aan op hun traject!

Dit is : Cyril Salomon

Salomon, zoals het merk van ski’s!
Hij is afgestudeerd aan de Franse businessschool HEC met een specialisatie in Ondernemerschap. 
Zijn passie voor de bergen en het geluk dat hij steeds ervaart in de bergen, wil hij graag met zo veel mogelijk mensen delen. In november 2018 vind je hem terug op de Moutains on Stage tour.

Dit is: Manon Grimwood

​Ze is afgestudeerd aan de Franse ESTP met een master in Ondernemerschap aan de HEC.
Haar slogan: de bergen, daar leer je wat van! Ze beoefent zelf meerdere sporten (skiën, langlaufen, alpinisme, klimmen) en ze deelt deze passies graag met iedereen.

 

Le Festival du Film de Montagne