ONZE FILOSOFIE

ONZE FILOSOFIE

Op dit filmfestival willen we je de grootste avonturen tonen. Op menselijk en sportief vlak. Alleen en samen. Toegankelijk en extreem. Dicht bij jou en aan de andere kant van de wereld. Ervaringen van pro’s en amateurs. 

Daarom stellen we geen criteria op voor de filmselectie, maar kiezen we met ons hart. Filmprojecten met een goede montage waar je de ziel en het verhaal door ziet stromen. Avonturen met echte avonturiers.

 

Onze selectie is dus heel breed omdat we graag alle aspecten en de diversiteit van de bergen willen voorstellen in combinatie met een harmonieus filmaanbod.

We zoeken films die een verhaal écht vertellen, met humor en emotie of montages die zich onderscheiden dankzij hun artistieke aanpak.

Kliek here als je zelf een film wilt voorstellen.

Naast de gevoelsmatige selectie van de films, vinden we het cruciaal dat het concept van de avond behouden wordt. We willen zo veel mogelijk hoofdrolspelers uitnodigen zodat ze zelf hun film kunnen voorstellen en de gesprekken kunnen stimuleren. Dankzij hun aanwezigheid wordt de avond net dat tikkeltje warmer en gezelliger. 

Hopelijk tot snel in Frankrijk, Zwitserland, België,  Nederland, Italië, het VK, Ierland, Luxemburg of Scandinavië.

Le Festival du Film de Montagne